camper/persoonlijk

Campertrip met kinderen: 6 emo-spirituele bekentenissen

Zes emo-spirituele confessions van voor ons campervertrek:

  1. Ik schreef elk van mijn ouders en broers een brief: wat klaar zat in het eerste half uur of kwartier, verscheen op papier. Daarna las ik die brief live voor #outofmycomfortzone. De eerste was het moeilijkst, daarna voelde het vooral bevrijdend. Blij dat ik het deed, zij hopelijk ook :).
  2. We ruimden ons huis van boven tot beneden: kleren selecteren, speelgoed stockeren, kasten rangeren. Dat schept ruimte. Onze huurders zullen blij zijn – en wij ook, als het er even proper uitziet als we terugkomen ;).
  3. Er hangen Penta Power-tags in onze van en op onze draadloze toestellen: een soort pictogrammen die jou via kwantumtechnologie beschermen tegen alle straling in de lucht – ze zien er nog mooi uit ook. Geen idee hóe en óf het werkt. Maar alleen al de gedachte straalt positieve vibes uit.
  4. Ik probeer regelmatig te mediteren: zo breng ik rust in mijn hoofd, blijf ik rustiger en val ik makkelijker in slaap. Ooit installeerde ik een routine met de hulp van meditatiecoach Stijn Heymans, maar de dag tikt (te) vaak voorbij zonder dat ene momentje voor mij. Ik geloof wel echt dat het werkt – het feit dat ik de laatste tijd slecht slaap en niet zo rustig blijf, zegt genoeg.
  5. We legden kristallen in de auto, als steengoede beschermengels: een tijgeroog, een turkoois in hartjesvorm en een zwarte toermalijn. Van mijn moeder kreeg ik een rozenkwartshanger mee.
  6. Ik zet mezelf wat meer in het licht – dat voelt pas awkward. Zo zetten we mijn website in de verf (eigenlijk in de folie) op onze camper, met dank aan het multitalent van mijn oudste broer. Ik probeer ook meer kwetsbaardere stukken te delen van mezelf, zoals dit.

Nu ik toch bezig ben: ik gaf Sus ook Reiki toen hij koorts had. Met Reiki stuur je helende energie door je handen naar iemands lichaam. Het klinkt voor sommigen misschien onnozel. Maar ik ben blij dat ik het heb, en altijd bij heb. Zeker op momenten dat er weinig anders voor handen is.

Ja, het voelt hier ook soms dubbel om te geloven in dingen die je niet altijd ziet of voelt. Maar mij helpt het. En alleen dat al maakt energetisch een verschil.

Foto in het licht door Nele Watty Photography 🖤.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s