camper/persoonlijk

Campertrip met kinderen: 6 random weetjes

Zes random dingen over onze campertrip:

  1. We sliepen eerst 2 nachten op een camping dichtbij Mont Saint-Michel en dan 4 nachten (intussen bijna 5) op een camping dichtbij de zee. Al elke nacht in onze tent: Mon en Sus in een vak, wij in een ander vak – om ergens in de nacht wel eens van plaats te switchen. Vanavond slapen we voor het eerst alle vier samen in onze camper #spannend.
  2. Op de lijst van dingen die we vergeten zijn van de eerste naar de tweede camping: 2 paar zwembandjes, 2 zwembroeken, 2 duikbrillen, 1 handdoek en 1 zwemzak. Op de lijst van dingen die we bíjna kwijt waren: Sven zijn dure bril van een week oud. Thank God vond hij hem heelhuids terug in het gras dat ook dienst deed als parkeerplaats voor de camper.
  3. De nachten en ochtenden zijn hier klam en koud. Gelukkig hebben we veel dekens mee, en gooiden we last-minute nog twee slaapzakken in onze dakkofer. Vanaf 9 à 10 uur springt ons zonnechauffageke aan en kunnen we weer buiten zonder stijve tepels.
  4. Mon en Sus vinden het hier zalig, wij ook trouwens: veel buiten en samen zijn. Mon mist zijn familie en vriendjes maar wil liefst nog niet naar huis of naar school. En Sus is blij dat hij nu nóg meer uren per dag aan mijn lijf kan hangen, haha #datweegtookhiersomsdoor.
  5. Op de lijst van de dingen die we intussen al kochten onderweg: een lampenslinger op zonne-energie (leuk om ‘s avonds toch iets te zien), extra opbergtassen (leuk dat er niet overal schoenen rondslingeren) en extra gaspulletjes (leuk om ‘s morgens iets warm te drinken zonder dat je de tent uit moet).
  6. Mon kan echt zot in zijn wereld verdwijnen aan zee: van stenentorens bouwen en zandgrachten graven tot aangespoelde curiosa zoeken en experimenteren hoe sterk de branding is. Sus is een ander paar mouwen: die rolt liefst in het zand, bekogelt iedereen met zand, gooit stenen in zee en maakt graag Mon zijn bouwsels kapot – als hij zelf eens iets bouwt, is het wel artsy experimenteel, zoals zijn zonnebril met zand in de ogen #ikvoeleenthema. Maar algemeen spelen ze eigenlijk echt relatief mooi samen 🖤.

Oh ja, de foto’s zijn al even random.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s