DIY/tips

Je bent Yong en je wilt wat

Zoals een portie porselein in je casa. Uit de Casa. Daar tikten we ons 12-delig servies van Yong op de kop: kleine en grote borden, eierdopjes, potjes in alle maten. Ook kopjes… Not our cup of tea. Ons oog kon het oor niet smaken. Al rook onze neus voor design wel potentieel, in de vorm van DIY fluokopjes.

serviesset-squito-16-delig

Oordeel zelf…

In het oog springend oor
Een opvallende kop nodigt uit om binnen te komen. Straffe koppen smaken naar meer. Meer diepgang. Meer informatie. Meer koffie. Meer plezier. Meer kleur. Moet ik nog meer zeggen? Ga voor een schitterend streepje voor. In fluo.

DIY fluokopjes

Benodigdheden > Kale kopjes die je gedeeltelijk wil kleuren (bij mij: het oor) > Ammoniak of een ander ontvettend product > Afplaktape (bij mij: Tesa) > Spuitlak in een kleur naar keuze (bij mij: hoogglans roze en geel van Brico)

Hoe ga je te werk? > Plak met de tape minutieus af wat je niet in een kleur wil > Ontvet het deel dat je wil kleuren, in het geval van mijn kopjes dus het oor > Spuit het oor in een kleur naar keuze (lees eerst de uitleg op de spuitbus) > Kuis ongewenste vlekken snel af met een schuursponsje > Laat lang genoeg drogen > Spuit eventueel nog een 2e keer als niet alles is gedekt > Trek de tape er voorzichtig af

Dan komt het leukste deel: service! Nodig vrienden uit voor een test. Ik geef het je op een bordje: je zal glansrijk slagen.

DIY2DIY1

eind1eind2

Advertenties

One thought on “Je bent Yong en je wilt wat

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s